Warning: The magic method Gallery_Img::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/2/4/klubbkaribien.se/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-images/gallery-images.php on line 97 Warning: The magic method Gallery_Video::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/2/4/klubbkaribien.se/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-video/video-gallery.php on line 72 Bli medlem – Klubbkaribien

Bli medlem

Som medlem med Dans & Fest – Klubbkaribien.se får du möjlighet att komma i kontakt med andra i samma intresse och dansa ihop med oss på olika fester och eventen som vi arrangerad. Du får en personlig VIP- medlemskap där vi bl.a har en egen information om det som händer gällande Dans, Resor ( Cuba, Colombia, Miami, Grekland) och fester. Här skapar vi möjlighet att kontakta andra medlemmar i Sverige och dansevent som du kan vara med andra danskonstnär än den som inte medlem. Vi ser detta som en investering för våra medlamar och ett utbyte med dansa och språk.

Du får också erbjudande att komma på våra event utan kostnader, privat fester och medlemsträffar som vi har ett par gånger om året.

För att bli medlem behöver du registrera dig att du vill och betala medlemsavgiften som är 250 kronor/ kalenderår till . Glöm ej ange namn.