Priserna

KURSER

Priserna i tabellen gäller för en 12-veckorsperiod. Vanligtvis brukar vi ha ett uppehåll på 2 veckor efter de 6 första veckorna och sedan kör vi ytterligare 6 veckor. Detta gäller dock inte Ht-13.

Vi har även ett ”drop in” pris samt ett 10-kortspris, vilka du finner under tabellen med kurspriser. Det här är för dig som inte kan komma varje gång eller för dig som vill kombinera kurser. ”Drop in”priset gäller per timma och varje markering på 10-kortet gäller också för en timma.

STUDENTER

Studenter har alltid 10% på våra kurser! Visa bara upp giltigt studentkort när du betalar.

BETALNING

När det gäller betalning inför kurser så kan man antingen betala kontant vid 1-2:a kurstillfället eller via nätet till kontonummer: NORDEA 3021 0169095. Glöm inte att skriva vem som gjort betalningen om du gör det via nätet. Möhippor/Svensexor och Privatfester betalas kontant på festen. Företagsfester/Skolor m.m. betalas antingen kontant vid tillfället eller via vårt kontonummer ovan.

Vid avbokning av danskurs eller event så tar vi en avgift på 20% av priset.

precio13_ingles

PRIVATA ARRANGEMANG

Priser för Möhippa/Svensexa, privat- och företagsfest, skolor m.m. finner du i tabellen nedan. Du är medlem om du för tillfället går en kurs hos oss.

PRESENTKORT

För er som vill ge bort en kurs, privatkurs eller något annat som vi erbjuder, så kan man köpa ett presentkort. Presentkortet beställs antingen vid ett kurstillfälle eller efter beställning via e-post/mobil.

arrangemang_ingles